Teun Bosma


Woningmakelaardij voor Groningen en omstreken

Dé makelaar voor het kopen, verkopen en taxeren van uw woning.

Persoonlijke aandacht en service, dat zijn de kwaliteiten van NVM Makelaardij Teun Bosma. U, als klant, staat centraal. Of u nou uw huis wilt verkopen, een huis wilt kopen of een taxatierapport nodig heeft, wij staan graag voor u klaar en nemen alle zorgen uit handen. Bij Makelaardij Teun Bosma hechten we waarde aan transparantie en integriteit. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze diensten. Wij zijn bewust een klein makelaarskantoor waardoor we directe en persoonlijke communicatielijnen kunnen onderhouden met al onze klanten. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kent de woningmarkt geen geheimen voor Makelaardij Teun Bosma


Woning aankopen

U heeft uw droomhuis eindelijk gevonden! Maar hoe wordt dit úw huis? Hoe onderscheidt u zich van andere kapers op de kust? Hoeveel moet u bieden? Is het huis bouwkundig eigenlijk wel in orde? Hoe zit het met de erfdienstbaarheden? De omgeving, de wijk, de buren?  Wat zijn uw (financiële) risico’s en mogelijkheden? 

Teun Bosma Makelaardij verzorgt en/of begeleidt desgewenst het gehele traject. Dat begint bij een opdracht tot aankoop of zoekopdracht, tot en met de laatste handtekening en sleuteloverdracht bij de notaris. Met natuurlijk alle stappen die tussentijds gezet moeten worden; bezichtiging, onderhandeling met de verkopende partij, financiering, bouwkundige inspectie, bouwadvies etc.  Wij nemen al deze zorgen uit handen.

Wilt u verhuizen, maar lukt het maar niet om in deze hectische markt uw droomhuis te pakken te krijgen? Wij helpen u graag met zoeken, vinden & kopen! 

Woning verkopen

Eenzelfde persoonlijke benadering als bij de aankoop van een woning kunt u van Teun Bosma makelaardij verwachten als u uw woning wilt verkopen. Te beginnen met de woningpresentatie tot de daadwerkelijke verkoop en aktepassering. Wij doen dat met een klein team en dat willen wij zo houden om ‘groots’ te kunnen blijven presteren. Iedere woning is uniek, ook die van u. De ligging, de indeling, de afwerking, de prijs, concurrerende woningen in de omgeving, maar ook de doelgroep zijn allemaal factoren die meespelen bij de verkoop van uw woning of appartement. Wij begeleiden u gedurende het hele traject met gedegen advies, een actieve marktbewerking, kennis van de markt, doen de verkooponderhandelingen en zorgen voor de benodigde rapporten. Teun Bosma Makelaardij gaat altijd doelgericht voor een geslaagde verkoop.

Mogen wij voor u aan de slag?

Woning taxeren

We vragen het ons allemaal wel eens af: hoeveel zou mijn of dat huis waard zijn? Serieus wordt het als u een huis wilt kopen of verkopen. In dat geval bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het taxeren van uw woning.  Als Vastgoedcert gecertificeerde en beëdigde taxateur is Teun Bosma bevoegd tot het uitvoeren van alle woningtaxaties. Het taxatierapport wordt conform de normen van alle banken opgesteld en extern gevalideerd door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut).
Een gevalideerd-rapport is noodzakelijk bij de aanvraag van een hypotheek. Een taxatierapport kunt u ook nodig zijn bij o.a. een boedelscheiding of andere fiscale doeleinden.

Wij zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving omtrent ruimtelijke ordening, milieuwetgeving en bouwkundige zaken. Ook via de NVM zijn we aangesloten bij een gespecialiseerde vakgroep en staan we ingeschreven in het NRVT-register, wat ons verplicht op een deskundige wijze te taxeren en ons jaarlijks te laten bijscholen. Prettig voor u, want zo bent u zeker van de juiste kennis en ervaring.

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons voor een afspraak.

Wij zijn ook te vinden via HuisAssist.nl

NVM
Funda
vastgoedcert
NWWI
Nederlands Register Vastgoed Taxateur